Skip to main content
Reynaers Campus entrance hall.

Naše udržitelná cesta vpřed: seznamte se s novou zprávou o udržitelnosti skupiny Reynaers Group

Konečně je to tady! Nejnovější verze zprávy o udržitelnosti skupiny Reynaers popisuje naši současnou ekologickou výkonnost a udržitelné závazky pro období 2023-2030. Dláždí cestu k nízkouhlíkové a trvalé budoucnosti naší společnosti a naší komunity.

Společnost Reynaers Group se snaží být co nejtransparentnější, aby vám pomohla na vaší cestě za udržitelnou výstavbou. V roce 2022 jsme vydali naši první zprávu o udržitelnosti Reynaers Act, která se zaměřuje na cirkulární produkty, udržitelné budovy, snižování emisí uhlíku a naše zaměstnance. Dnes vycházíme z naší původní strategie s neprůstřelným taktickým plánem v novém designu.

Co je nového?

Nedávná legislativa EU, konkrétně směrnice o podávání zpráv o udržitelnosti podniků (CSRD), předepisuje oficiální pravidla pro to, jak musí podniky informovat o své ekologické výkonnosti. Nová zpráva o udržitelnosti je naším prvním krokem k dosažení souladu s CSRD s osobním přístupem skupiny Reynaers. Zůstáváme věrni našemu firemnímu krédu "Together for better" a stanovujeme jasné a ambiciózní cíle udržitelného rozvoje pro celou skupinu.

warehouse colleague reynaers aluminium
  • Abychom chránili naši planetu, investujeme do cirkulárních řešení, která pomáhají vytvořit váš domov odolný vůči budoucnosti; klíčové jsou v tomto smyslu nízkouhlíkové materiály a nové technologie. Pokračujeme v úsilí o snižování přímých i nepřímých emisí uhlíku v celém našem hodnotovém řetězci.
  • Chceme zapojit naše zaměstnance tím, že jim pomůžeme růst na zdravém a bezpečném pracovišti. Jsme hrdí na naši posilující kulturu skupiny Reynaers, která podporuje podnikavost, inovace a inkluzi.
  • Přijímáme odpovědnost a vždy transparentně komunikujeme s naší komunitou. Uplatňujeme přísný etický kodex, pečlivě vybíráme své dodavatele a nakupujeme pouze odpovědné materiály. A nakonec, podporou místních iniciativ a charitativních akcí můžeme společnosti vracet upřímné a působivé dary.

Podívejte se na video a seznamte se s obnovenou strategií Reynaers Act:

Naše udržitelná cesta

Ken Wright, manažer programu udržitelnosti společnosti Reynaers Group: "Nová zpráva znamená obrovský skok vpřed na cestě naší společnosti k udržitelnosti. Nejenže jsme na dobré cestě splnit předpisy pro podávání zpráv do roku 2025, ale nastavili jsme laťku ještě výš tím, že jsme se zavázali k velmi ambiciózním cílům. Dosažení těchto závazků do roku 2030 bude vyžadovat velké úsilí, ale jsem přesvědčen, že se nám to podaří, pokud budeme úzce spolupracovat se všemi našimi zúčastněnými stranami."

"Vytvoření této zprávy mohlo být možné pouze s pomocí odborných kolegů napříč různými odděleními a dceřinými společnostmi. Společně pokračujeme v činnosti s trvalým pozitivním dopadem a já jsem vděčný za všechny ve skupině Reynaers, kteří byli, jsou a budou zapojeni do tohoto obrovského projektu."

Společnými silami se snažíme o trvalý pozitivní dopad.

Ken Wright
Manažer programu udržitelnosti Reynaers Group
Ken Wright.
Zdarma ke stažení

Inspirujte se

The Reynaers Group sustainability report.